Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Şubat 2013 Cumartesi

ONUN ADI KUCUK SEYTAN BOLUM 7- DONUSUM SONRASI VE SUSHI


BOLUM 7 – DONUSUM SONRASI VE SUSHI
Havalar gün geçtikçe soğuyordu , dil, tarih ve coğrafya cehennemi dışında dışarıda hiç bir yere çıkılamıyordu. Bu durum ana şeytan ve benim daha çok vakit geçirmeme neden oluyordu. Tehlikenin başlangıcıydı. İki şeytanin uzun sure bir arada kalması doğal dengenin bozulmasına yol açabilirdi. Sonunda korkulan oldu. Denge bozuldu. Beyaz bir kış günü kendimizi insanlara beyaz alev topları fırlatırken bulduk. Acımasızdık . Reis kraliçe dil tarih ve coğrafya cehennemindeydi. Denge kuramıyorduk. Bir anda aşağıdan gelen bir ses bizi kendimize getirdi. Kafasına alev topu yemiş olan kurban çıkarabildiği son sesle bize bağırıyordu. Tam bu sırada hayatimizi kurtaran kişi yine reis kraliçe oldu. Bize uyarısını yapmıştı. Bir daha dış dünyaya karşı şiddet içerikli davranışlarda bulunamayacaktık. Bu iç savaşın başlangıcı olmuştu. Birbirimiz için değerli varlıklara el koymaya , kapılarımıza tehdit mesajları bırakmaya ve mutfağı yağmalamaya başlamıştık. Tam bu dönemlerde küçük şeytanlığa adim atmış eski meleğimiz büyük bir heyecanla yine Hades çukuruna yani club 17 ye geldi. Sessiz iç savaşın farkındaydı. İç savaşı kışkırtmak hoşuna gitmeye başlamıştı. Sinsice adımlarını atıyor , bazen bana bazen de ana şeytana ihanet ediyordu. İlk baslarda bunu anlayamamıştık ama daha sonralarda bunun farkına varmaya başlayacaktık. Bu bizim için bir gurur kaynağı ve iç savaşın sonu olacaktı.
……………………………………….
Küçük şeytan istediğimiz yolda ilerlerken bize daha önce aklımıza hiç gelmemiş bir fikir sundu. Televizyonlara çıkacaktı ve kendimizi adadığımız bu görevi tüm dünyaya yayacaktı. Bu fikri bize sunduğunda Jennifer , Çekiç ve gönüllü olarak club 17 ye yerleşmiş olan Sushi de yanımızdaydı. Çok iyi niyetli ve tatlı olan Sushi’nin gerçekleri bilmeden club 17 ye taşınması inanılmazdı. Daha önce kimse club 17ye taşınmak istememişti. Küçük şeytan tam da ondan beklediğimiz bir tutumdaydı. Sushi’nin gelmesi onu sinirlendirmişti. Artik ona vermiş olduğumuz, boyutu ancak kendisi kadar olan oda Sushi’ye aitti. Onun olan bir şey elinden alınmıştı. Bizim Sushi’yi çok sevdiğimiz gibi oda onu çok seviyordu aslında ama içinin bir köşesinde elinden alınan şeyi geri alma isteği de vardı. 
Televizyon fikrini ortamdaki herkes onaylamıştı, en son olarak reis kraliçenin asıl oyunu aldıktan sonra hep birlikte eve sahte bir tiyatro sahnesi kurduk. Yönetmenimiz ana şeytandı. Seslendirmede Çekiç vardı. Jennifer yardımcı oyuncu , Sushi ise kameramandı. O gün küçük şeytan televizyon karşısına çıkacak cesareti bulmuştu. Bundan bir kaç gün sonra onu bir dizide kameraya şeytani bakışlar atarken bulduk ve daha sonraları bir başka dizide dünyaya isyan ederken…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder